Söka jobb

Denna drupal modul ligger som ett sandbox projekt på drupal.org, du hittar den här

Avsikten är att visa hur lätt man kan integrera emot arbetsförmedlingens platsbanksystem.

This is for demo purpose only
Using site email as user
100

Järfälla kommun, Mälargymnasiet

7534321
Teckenspråkstolk
Läs mer
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Järfälla gymnasium ligger i Jakobsberg och erbjuder studieplatser till drygt 1 200 elever. Skolan har ett brett programutbud med såväl högskoleförberedande som yrkesförberedande program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola.

ARBETSUPPGIFTER
Vara behjälplig med att för elevers räkning och tillsammans med annan tolkkollega, tolka mellan talat språk och svenskt teckenspråk. I dagsläget omfattar uppdraget tolkning på skolans naturvetenskapliga program på Järfälla gymnasium. Om så önskas kan även andra arbetsuppgifter ingå utifrån den sökandes kompetens för att på så sätt uppfylla en högre tjänstgöringsgrad.

KVALIFIKATIONER
För uppdraget relevant utbildning och erfarenhet.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Läs annons
3 - 6 månader
Deltid
Heltid / deltid. 50 - 100 % Tidsbegränsad anställning, tillträde: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse., upphör: 2018-06-10 .
Månadslön
A748019
2018-02-01T00:00:00+01:00
100

Pinetree

7534315
Är du vår nya superhjälte?
Läs mer
Denna rekrytering görs i samarbete med Pinetree
VÅRT ERBJUDANDE


Vi är våra kunders hjältar! Vårt fokus är att ha nöjda användare och få anställda hos kunder att känna sig bekväma framför datorn. Vi är mycket omtyckta hos våra kunders personal och det hjälper oss att ha en skön arbetsmiljö. Det kul att hjälpa och vara hjälte.

Vi är prestigelösa och tar mycket hjälp av varandra och lyfter varandras styrkor. Chefen vet inte alltid bäst och uppskattar åsikter oavsett om de är medhållande eller avvikande. Vi delar kontorsmiljö med andra bolag där vi både har kul ihop och samarbeten.

Vi har återkommande After works på någon bra pub och olika aktiviteter som kan vara allt från Hockey till Escape room eller laserspel.

ARBETSBESKRIVNING


Vi jobbar mycket nära kunder och uppmuntrar kunderna att engagera sig vilket ställer krav på att du är ödmjuk och ej besserwisser. De kunder som tenderar att känna sig ”dum” framför datorn ska stärkas och tro på sig själv, datorn ska sluta vara ett hinder.

Som supporttekniker kommer du utöver att support till våra kunder få ansvar mycket ansvar kring att plocka fram passande datorer, mobiler och andra it-prylar till kunder.

Första tiden kommer du bistå oss, lära känna kunderna, lära känna oss på företaget och systemet. När tiden är mogen kommer du få vara kontaktperson för några kunder. Det innebär huvudansvar i att ge support och ha koll på kundens miljö. I övrigt samarbetar vi mycket och hjälps åt kring alla kunder, ingen är bäst på allt och därför utnyttjar vi varandras styrkor.


UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

Med erfarenhet och visad förmåga att förstå användarens behov kan man få ansvar i attbygga avancerade IT-miljöer (IT-arkitekt).

Vid intresse i sälj och förmåga att nätverka kan man få säljansvar och få gå på nätverksevents och delta i nätverksgrupper.

Möjlighet att gå kurser och ta certifieringar från tex - Server och moln: Microsoft och Citrix, eller avancerade nätverk: Ruckus wireless, Sophos, Clavister.

DIN PROFIL


Vi söker dig som har studerat IT-teknisk utbildning på gymnasiet. Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom server, nätverk, datasäkerhet eller moln.


Du har tidigare erfarenhet från arbete med kundkontakt och försäljning inom IT. Det är meriterande om du tidigare arbetat medIT-support, server, nätverk, datasäkerhet och moln.


Du behöver kunna Kunna felsöka en windowsdator samt grundläggande kunskap i datornätverk - tex vad är: ip, nätmask, dhcp, dns, router är för något ;-)

Det är meriterande om du har djupare kunskap om

- Mac

- Kan använda Linux

- Sätta upp och drifta Windows server

- Managerade nätverk

- Office 365

- Azure,

- Open stack

- Datornät (tex: subnät, vlan, routingprotokoll, sip, nat/sat)
ÖVRIGT


Marknadsmässig fast lön och bra förmåner


Tjänsten kommer tillsättas omgående
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
2018-01-31T00:00:00+01:00
100

Svenska Turistföreningen STF AB

7534314
Redo för nya utmaningar? Receptionschef sökes till Stockholms härligaste ar
Läs mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

Hej,
 
Jag är receptionschef på STF af Chapman och Skeppsholmen och söker nu efter den som ska få ta över efter mig på denna spännande arbetsplats med härliga medarbetare när jag flyttar hem till San Francisco. Jag är ledsen över att lämna denna fina arbetsplats och vill hitta någon som kommer vara lika lycklig som jag har varit att få jobba här. STF af Chapman & Skeppsholmen är beläget på underbart vackra Skeppsholmen i centrala Stockholm. Det är ett unikt vandrarhem med 124 bäddar på det kända segelfartyget af Chapman och 150 bäddar i Hantverkarhuset. Vi har även ett åretruntöppet Café och på af Chapman en sommarrestaurang.
 
I min roll som Receptionschef har jag haft det övergripande ansvaret för den dagliga driften inom reception och städ. Jag har arbetat med en otroligt kunnig personal och har deltagit aktivt i den dagliga driften i receptionen. Jag rapporterar till Platschefen och arbetar med henne samt de andra som också tillhör driftsledningsgruppen för att tillsammans utveckla verksamheten.
 
Den som skulle bäst passa för att ta över min roll älskar att ta eget initiativ och hitta kreativa lösningar. Var inte rädd för att komma med nya idéer och utveckla samt implementera nya rutiner, det uppmuntras och uppskattas. Att ha flerårig erfarenhet i ledande befattning inom reception/revenue management/bokning är också önskvärt. Har du också erfarenhet av att jobba i en verksamhet med säsongsvariationer och stora volymer avseende gästnätter är det en fördel.
 
Att bo på ett vandrahem är en upplevelse, inte bara någonstans att sova. Upplevelsen är att få träffa och lära känna de andra gästerna och få hjälp av både personlig och kunnig personal. Därför behöver du vara social och verkligen brinna för att ge de personer som vill upptäcka Sverige en riktigt bra upplevelse. Med ditt stora engagemang och otroliga service blir du en ledstjäna för teamet och tillsammans skapar ni en minnesvärd upplevse för gästerna.
 
Det är bra om du har mycket goda kunskaper inom olika bokningssystem, speciellt Suite8 är en fördel. I mina arbetsuppgifter så ingår personalansvar, rekrytering, schemaläggning, rapportering, administrativa uppgifter och planering av medarbetares utveckling och utbildning samt även sedvanligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning & bokning via telefon och mejl. Eftersom du har mycket kontakt med både gäster och leverantörer förutsätter vi att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

För oss är det viktigt att se utvecklingsmöjligheter hos våra anställda och därför vill jag att du är duktig på att se deras styrkor och potentialer. Du bör tycka om att hjälpa dina medarbetare att ständigt utvecklas och känna sig stimulerade på sin arbetsplats oberoende av hur länge de har jobbat här.
 
 
Det viktigaste egenskaperna hos en receptionschef anser jag är:
* Inspirerande ledare med ett utpräglat kvalitets- och servicetänk.
* Brinner för att ge service och förstår vikten av att engagera och motivera sina medarbetare.
* Kommunikativ, tydlig och pedagogisk.
* Strukturerad och noggrann, speciellt under perioder med högt tryck.
* Behärskar att arbeta självständigt och mot tydliga ekonomiska mål.
* Förgrundsfigur och relationsbyggare av stora mått.
* Intresse för ekonomi och administration.
* Bransch- och driftskunnig.
* Trygg person med stabil och väl fungerande social förmåga.
* Älskar att resa och träffa nya mäniskor.
 
Jag har arbetat både för STF och HI USA (som tillhör den internationella organinsationen Hostelling International) och kan verkligen säga att det är en underbar organisation att jobba för. Alla är engagerade och tror på vad vi står för samt uppmuntrar varandra att ta vara på de många utvecklingsmöjligheter som finns inom organisationen. Snart ska jag tillbaka till USA och förhoppningsvis fortsätta att bidra med min del till Hostelling International.
 
Tror du att du är den person som jag söker som min efterträdare och som kan fortsätta att inspirera och leda den underbara personalen så vill jag gärna höra av dig!
 
 
Vänliga Hälsningar
Lovisa Baker
Receptionschef STF af Chapman & Skeppsholmen
 
 
Tjänsten avser heltid och innefattar tjänstgöring kväll och helger. Tillträde efter överenskommelse. 

 Ansökan görs via länken nedan och tas emot t.o.m. 2018-02-09. Intervjuer sker löpande vilket kan göra att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta mig; Lovisa.baker@stfturist.se


 
Gå gärna in på länken nedan och läs mer om oss;
https://www.svenskaturistforeningen.se/anlaggningar/stf-stockholmaf-chapman-skeppsholmen-vandrarhem-huset/
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillsvidare
Fast månads- vecko- eller timlön
2018-02-09T00:00:00+01:00
100

Upplands-Bro kommun

7534311
Mark- och anläggningstekniker
Läs mer
Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Mark- och anläggningstekniker sökes!
Har Du ett stort intresse för att se till att byggnationer och andra arbeten utförs på ett trafiksäkert, tryggt och framkomligt sätt så har vi en spännande tjänst till dig.

Vi söker dig som har erfarenhet av anläggningsbranchen och/eller arbetat tidigare med trafikanordningplaner och schakttillstånd. Tjänsten innebär att man har huvudansvaret för samtliga TA-planer och schakttillstånd som söks via systemet IcyCase. Du kommer även arbeta med med tunga-/breda transporter och även stötta kollegor i andra arbetsuppgifter som exempelvis granskning av handlingar, beläggnings- och belysningsarbeten och olika projektarbeten.

Det viktiga är att du har en ett stort intresse av att vara delaktig i arbeten som berör många och att driva dessa arbeten framåt och bevaka samtliga delar. Du ska även ha ett intresse i vidareutveckling samt ha relevant erfarenhet för tjänsten.


Några egenskaper som är bra för tjänsten är:

Flexibel. Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt sysätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.

Samarbetsförmåga. Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Beslutsam. Fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter. Visar omdöme under tidspress.

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.

 


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Dagtid Heltid 100%
Individuell lönesättning
2018-02-17T00:00:00+01:00
100

Hero

7534306
Ekonomiassistent och Administratör
Läs mer
Om Hero & Closers

Hero är specialister på bemanning och rekrytering inom kompetensområdena ekonomi, administration och kundservice. Våra kunder och konsulter väljer oss för att vi håller vad vi lovar och är genuint intresserade av att göra hållbara matchningar som gynnar både kunden och kandidaten. För din, våra kunders och konsulters trygghet är vi också ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Vårt moderbolag Closers är ett av Sveriges främsta headhuntingföretag med inriktning mot B2B-försäljning: http://closersab.se/


Vi bryr oss också om vår omvärld och tar vårt samhällsansvar på allvar. Vi har skänkt nära 300000 krtill olika välgörenhetsprojekt, bl.a har insatserna bidragit till uppbyggnaden av en skola i Ghana tillsammans med välgörenhetsorganisationen Together as One. Under hösten har vi tagit vårt CSR-arbete till nästa nivå och tillsammans valt att starta stiftelse med fokus på att bygga och utveckla skolor och skolverksamheter i utsatta områden i världen. Läs gärna mer på http://heartworkingfoundation.org/ och http://www.hero.se/om-hero/samhallsansvar/


Rollen som Ekonomiassistent & administratör
Vi har haft en fin utveckling under 2017 och fått en ökad efterfrågan på våra tjänster. Vi kommer därför nu inleda rekryteringen av en ekonomiassistent & administratör till Hero och vårt moderbolag Closers. Som ekonomiassistent & administratör har du ett helhetsansvar för de administrativa aspekterna av verksamheten samtidigt som du stöttar vår ekonomiavdelning. Det innebär att du framförallt kommer arbeta med:


- Leverantörs- och kundfakturering


- Löner och pensioner


- Avtalshantering, lagring och arkivering


- Tidrapportering samt generell rapportering


- Avstämningar


- Inköp


- Referenstagningar


- Kontakt med leverantörer


- Ta emot besök av kandidater och kunder


- Administration kopplat till event

- Ombesörja lokalen


Möjligheter och kultur
Som medarbetare på Hero och Closers behöver du inte vara orolig för varken stämpelklocka eller management by fear. Du är fri individ och vi litar på din inneboende drivkraft att vilja göra en bra insats. Du kan också känna dig trygg med att kunna kombinera arbetsliv, familj och fritid på ett sunt sätt då vi har en kultur som uppmuntrar välmående och balans i livet. Vi är ambitiösa och har samtidigt välmående medarbetare som har kul på jobbet!


Vidare är vi en organisation som välkomnar medarbetares vilja att vara med och utveckla företagets arbetssätt, rutiner och processer. Vi förstår att vi som företag blir mer framgångsrika om vi inkluderar våra medarbetare i utvecklingen!


Kompetensprofil
För att lyckas i rollen är det av vikt att du kan bokföring på grundlig nivå samt har erfarenhet av att arbeta i excel. Du har tidigare haft en administrativ och assisterande roll på en ekonomiavdelning.


Vi önskar att du är service minded, noggrann och prestigelös.

Omfattning och tillträde
Tjänsten är på heltid, tillträde sker beroende på din tillgänglighet, önskvärt i februari 2018.Vi sitter i fräscha lokaler och nära naturen på Kungsholmen i centrala Stockholm.


Lön och förmåner
Fast månadslön


Friskvård, mobil och laptop


Flexibla arbetstider


Pension och försäkringar enligt kollektivavtal


Ansökan
Du ansöker till tjänsten genom att klicka på knappen ”ansök”. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av Cecilia Enfors | cecilia.enfors@hero.se och Robert Conzato | robert.conzato@hero.se (mailto:robert.conzato@hero.se)


Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


Det var tidigt en självklarhet för oss att ta vårt samhällsansvar som företag. Det räckte helt enkelt inte att bara arbeta med affärer. Därför har Hero valt att skänka en krona för varje uthyrd konsulttimme till olika utvalda hjälporganisationer. På det här sättet blir vi tillsammans med konsulter, kunder och samarbetspartners, varandras vardagshjältar i affärer. Samtidigt bidrar vi i ett större perspektiv.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid tillsvidare
Lön enligt överenskommelse
2018-07-06T00:00:00+02:00
100

Upplands-Bro kommun

7534305
Vi söker engagerade förskollärare till Norra Kungsängens förskolor!
Läs mer
Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

 

Nu har du chansen att påverka, vara kreativ och konstruktiv i vårt utvecklingsarbete!

Norra Kungsängens förskolor ligger belägna nära skog och natur. Vi ser att naturen som finns i vår närmiljö är en oändlig källa till undersökningar och experimenterande för barnen.

Vi söker nu förskollärare till vår enhet, där förskolorna Norrboda, Vulkanen, Rönnbäret och Lillsjö förskola ingår.
Enheten är inne i en spännande förändrings och utvecklingsprocess. Där vi tillsammans konkretiserar våra styrdokument med inspiration från Reggio Emilias filosofi. Tillsammans med barnen sker arbetet utifrån ett utforskande och en stark tro på det kompetenta barnet. Vi satsar därför på att skapa inspirerande lärmiljöer där en av våra uttrycksformer är digital.
Vi utvecklar vårt arbete genom kollegialt utbyte med hjälp av pedagogisk dokumentation och en projekterande arbetssätt, samt för att synliggöra barns lärprocesser.

Vi söker dig som:


• Är legitimerad förskollärare och har ett stort engagemang för ditt yrke
• Har barnen i fokus och stark tilltro till deras förmåga och kompetens
• Antar utmaningen att vara en del av ett förändringsarbete och med entusiasm vill driva det framåt tillsammans med dina kollegor och ledning
• Har god samarbetsförmåga
• Är ansvarstagande, nyfiken och arbetar för delaktighet

 Vi erbjuder dig:


• Konkurrenskraftig lön
• Regelbunden kompetensutveckling
• Schemalagd planeringstid såväl individuellt som i arbetslag
• Planerings-/utvecklingsdagar (4 st/ läsår)
• Friskvårdssubvention.
• En arbetsmiljö med trådlöst nätverk och digitala verktyg som lärplattor, interaktiva projektorer och dokumentkameror.
• Fria pedagogiska måltider.

Enheten har en pedagogisk utvecklingsledare som för kontinuerliga pedagogiska diskussioner såväl enskilt som i grupp. Vi utvecklar arbetet med enhetsövergripande arbetsgrupper. Deltagandet i dessa grupper är utifrån den enskilde pedagogens kompetens och intresseområde.

Tjänstgöringsgrad Heltid. Tjänsterna är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 10 februari, 2018. Urval och intervju kommer att ske löpande.

För ytterligare information kontakta:
Förskolechef Inés Rivera, tel: 08-58169101 eller biträdande förskolechef Agneta Lundbeck-Jansson, tel: 08-58169604

Facklig kontaktperson (lärarförbundet): Christina "Kicki" Nordlander tel. 08-58169237

 


När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Heltid/ Ej specificerat
Månadslön
2018-02-10T00:00:00+01:00
100

Jurek Rekrytering & Bemanning AB

7534296
Jurist till myndighet i centrala Stockholm
Läs mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en jurist till myndighet i centrala Stockholm. Tjänsten med placering på myndighetens juristavdelning, är ett konsultuppdrag omfattar heltid med start 2018-02-12 och löper till och med 2018-08-12 med möjlighet till förlängning. Du kommer att arbeta med handläggning av skadestånd inom ramen för myndighetens och avdelningens verksamhetsområde. Syftet är att få ner balanserna med skadeståndsärenden. I rollen kommer dina kunskaper och kännedom i allmän förvaltningsrättslig verksamhet komma väl till pass.

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen och minst ett års arbetslivserfarenhet som jurist inom statlig myndighet. Vi ser också att du har processerfarenhet från domstol samt erfarenhet och insikt i handläggning av rättsliga ärenden som skadestånd, återkrav, samt enklare utredningsuppdrag och remisskrivning.

Du har god analytisk förmåga och gott omdöme. Du är engagerad, noggrann, strukturerad, ansvarstagande och serviceinriktad. Du har också ett professionellt förhållningsätt samt goda kunskaper i MS Office.

Du erbjuds

Ett utvecklande uppdrag hos en intressant myndighet. Tjänsten omfattar heltid med start 2018-02-12 löper till och med 2018-08-12 med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV och examensbevis så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Heltid Visstid
Fast lön
2018-01-25T00:00:00+01:00
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
100

Wise Professionals

7534294
Lönekonsult till Bluegarden
Läs mer
Nu söker vi dig som vill jobba hos Bluegarden. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid som sträcker sig över 6 månader med start så snart som möjligt. 

Bluegarden är marknadsledande system- och tjänsteleverantör inom området Human Resources och Lön. Vi erbjuder helhetslösningar som förenklar och effektiviserar administrationen samt skapar affärsvärde för kunden genom överblick och tillgänglighet till relevant HR-information och HR-verktyg. Bluegarden utvecklar, marknadsför, installerar, underhåller och ger kundservice runt de egna produkterna HR-plus och Bluegarden Lön. Vi levererar även outsourcing av löne- och HR-administration. Bluegarden är en koncern med egen verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Varje månad får 2,3 miljoner skandinaver sin lön via Bluegardens lösningar. Koncernen har c:a 600 anställda och i Sverige arbetar omkring 135 personer. Bluegarden är sedan 2017 en del av Visma-gruppenDitt uppdrag

Vi söker dig som är trygg i din roll och som är relativt självgående. Du kommer att jobba självständigt men i en grupp av goda kollegor som hjälper dig in i jobbet. Här är det högt i tak och man jobbar bäst om man är en god teamplayer. I rollen som lönekonsult kommer du att arbeta med hela löneprocessen för Bluegardenss kunder. Det inkluderar även frågor gällande kollektivavtal, rapporter, bokföring mm. Tidvis kommer det att vara ett högt tempo, du bör därför trivas med detta. Vidare ingår det en del kundkontakt i rollen och du förväntas bidra med ett affärsmässigt tänk i din roll.

Du kommer att arbeta i ett team om 7 personer och tillsammans i teamet kommer ni att ansvara för ett visst antal kunder. Arbetet sker i HR plus.

Här kommer du till ett fartfyllt företag med god arbetsmiljö och stora utvecklingsmöjligheter!Din bakgrund

Vi söker sig som har några års erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen. Vi ser gärna att du har haft en liknande roll inom som lönekonsult inom outsourcingbranschen. Du bör ha goda kunskaper i Excel samt en förståelse för kollektivavtal. Tidigare erfarenhet av HR Plus är meriterande men inget krav.

Som person är du ansvarstagande, självständig och har lätt för att samarbeta med andra. Vi tror även att du har en god förmåga att hitta lösningar på problem och har en positiv inställning till ditt arbete. Det är även viktigt att du är serviceminded och flexibel.När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ulrika Franzén Körlof (ulrika.franzen-korlof@wise.se) samt konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Heltid Konsultuppdrag via Wise Professionals
Månadslön - Fast plus rörlig lön
wiseprofessionals18903
2018-02-07T00:00:00+01:00
100

Securitas Sverige AB

7534293
Skyddsvakt Sommar 2017
Läs mer
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

I tjänsten ingår varierande uppgifter beroende på objekt som är skyddsklassade såsom rondering, larmutryckning,  arbete i bevakningscentral, inpasseringskontroller, besökshantering och administrativa uppgifter. Nära samarbete med kundens personal.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande : då tjänsten är säkerhetsklassad skall du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning.
eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner.
bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna
har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
ostraffad
drogfri
ordnad privatekonomi
Personliga egenskaper: Ärlighet, Hjälpsamhet, Vaksamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt: Vi vill att du har några års erfarenhet av bevakningsbranschen eller annat som vi bedömer likvärdigt (bedöms från ditt CV).

Kan du börja som behovsanställd redan innan sommaren så finns det arbete.


Grundutbildningen är vid två tillfällen, mitten på februari och mitten på april.


Det är meriterande om du har skyddsvakt/ vapenutbildning. Saknar du utbildning kommer kompletterande utbildning att ske.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivareorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan!
Läs annons
11 dagar - 3 månader
Heltid
Behovsanställning/sommarvikariat .
Enligt kollektivavtal
2018-05-25T00:00:00+02:00
100

Cronwik

7534282
Sales Manager till Advisa
Läs mer
På uppdrag av Advisa söker vi nu en Sales Manager. Rollen är en direktrekrytering.

Advisa har nu tillfälle att erbjuda en unik möjlighet till dig som brinner för att utveckla andra människor och vill ha stor påverkan i Advisas fortsatta framgång. Om du dessutom får energi av att hjälpa privatpersoner spara pengar på sina lån är du säkert den vi söker!

Beskrivning av tjänsten

Med stor frihet har du ansvar för de rådgivare som hanterar våra nya, inkommande kunder. Över telefon kontaktar rådgivarna de kunder som använder sig av vår lånejämförelse, för att vägleda kunden genom vår tjänst och hjälpa denne genom processen - vilket vi gör genom att bistå kunden vid val av vilket alternativ som passar kunden bäst.

Du har personal- och resultatansvar, och har hand om både dina medarbetares utveckling och ditt teams beläggning genom rekrytering. Du ingår i säljledning och rapporterar till försäljningschef.

Exempel på arbetsuppgifter/ansvar:

Personalansvar och schemaläggning av ditt teams rådgivare.

Säkerställa att teamet uppnår satt budget.

Framtagning och kvartalsvis uppföljning av utvecklingsplan för samtliga medarbetare.

Kontinuerlig coachning och vidareutbildning för ditt team.

Kartläggning, strategi och ansvar för rekrytering till teamet tillsammans med HR.

Löpande framtagning, analys och utvärdering av resultat och KPI:er.

Vi söker dig som brinner för att skapa resultat, värdesätter professionalitet och sätter laget före jaget. Du är en person som värderar uppriktighet och både tar och ger feedback dagligen. Med stor passion vill du komma in i bolaget för att förändra och utveckla det vi med stolthet redan byggt upp!

Du är en mycket motiverad och självständig person som vill komma in i bolaget för att göra skillnad i din centrala roll. Du trivs på en arbetsplats med ett högt tempo och i en ständigt föränderlig miljö. Du är van att lösa problem med hjälp av logiskt tänkande, gillar att fatta beslut med siffror som underlag samt är duktig på att utveckla och motivera medarbetare. Du har arbetat med telemarketing, och har en sammanlagt arbetat med försäljning/kundservice under minst 2 år. Du har dessutom haft en ledarroll i minst 6 månader.

Har du även följande egenskaper är du troligtvis den vi söker

Hög energinivå, stresstålig och en hög analytisk förmåga

Vinnarskalle med höga ambitioner och stort resultatfokus

Stor passion för att utveckla andra och en stark vilja att växa som ledare

Brinner för en omväxlande arbetsdag

Prioriterar etik och är uppriktighet i alla lägen

Goda kunskaper av prognos-, budget- och analysarbete i excel eller motsvarande

Vad erbjuder Advisa?

Stor möjlighet att påverka Advisas framtida arbete med kunder och kundservice

Ett dedikerat team som sätter laget framför jaget

Individanpassad ersättningsmodell med fast lön samt rörlig bonus och förmånspaket

Nytt kontor med utsikt mot Östermalms IP
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
2018-02-11T00:00:00+01:00